Sjov
Spil
Flash
Foto&Video
I-Chat
Hulen
Info
Søg
iHimlen.dk - Kend Dine Bøger
   

Kend dine bøger!

Her for du nogle citater fra forskellige bøger. - Du skal så skrive titlen på bogen.

1. "I begyndelsen skabte Gud himlen og jorden."

2. "Der kom en soldat marcherende hen af landevejen: Een, to! een, to! Han havde sit tornyster på ryggen og en sabel ved siden, for han havde været i krigen, og nu skulle han hjem."

3. "Da hr. Bilbo Sækker fra Sækkedyb forkyndte, at han om kort tid agtede at fejre sin et hundrede og ellevte fødselsdag med en særlig storslået fest blev der en snakken og ophidselse i Hobbitrup."

4. "Jeg havde en farm i Afrika ved foden af bjerget Ngong."

5. "Denne bog indeholder de optegnelser, der er blevet os efterladt af en mand, som vi kendetegnede med et navn, han ofte selv brugte - Steppeulv."

6. "Her lades alt håb ude står der tværet med blodrøde bogstaver på Chemical Banks mur nær hjørnet af Eleventh og First og skrevet stort nok til at være synligt fra taxiens bagsæde mens den slingrer frem gennem trafikken på vej ud af Wall Street..."

7. "Hvis De virkelig gider høre om det, vil De sikkert først have at vide, hvor jeg er født og hvordan min stakkels, elendige barndom var, og hvad mine forældre bestilte, før de fik mig og alt det sludder á la David Copperfield, men jeg har ærlig talt ikke spor lyst til at ribbe op i det."

8. "Tore var en af de fyre, man ikke kan lade være med at lide på en eller anden måde."

9. "Garps mor, Jenny Fields, blev anholdt i Boston i 1942 for at have såret en mand i en biograf"

10. "Vejen bøjede til venstre over en bro og ind gennem Serritslev by; Grøfterne lå med mørkt græs og gule småblomster, ude over markerne hvilede hist og her en hvis blak, en blomstertåge, i skumringen. Solen var gået under, og luften stod kølig klar, skyløs men uden stjerner."