Sjov
Spil
Flash
Foto&Video
I-Chat
Hulen
Info
Søg
iHimlen.dk - Sådan er du - Dit stjernetegn afslører dig
   

Sådan er du - Dit stjernetegn afslører dig!

Disse horoskoper passer med 96,6 % sikkerhed på de forskellige stjenetegn!
Du vil helt sikkert kunne genkende dig selv!

Vandmanden:
Du har en opfindsom forstand og er tilbøjelig til at være fremskridtsvenlig. Du lyver dog en del. Iøvrigt er du temmelig skødesløs og upraktisk, hvorfor du laver den samme fejl gang på gang. Folk synes du er dum i låget
Fiskene:
Du har en livlig fantasi og tror, du bliver forfulgt at politi og efterretningsvæsen. Du har ingen indflydelse på dine omgivelser og er helt uden charme. Dog er du meget pralende. Fiskene er ofte blottere.
Vædderen:
Du er en foregangsmand og nærer foragt for andre mennesker. Du er hidsig, utålmodig og hånlig overfor andre, men er til gengæld uden humoristisk sans. Du er ikke særlig rar, faktisk et røvhul, og ingen kan lide dig.
Tyren:
Du er praktisk og ihærdig. Du har en stædig udholdenhed og arbejder som bare helvede. De fleste mennesker synes du er ensidig, tykhovedet og intolerant. Tyre har dårlige ånde, armsved samt lugter og fiser meget.
Tvillingerne:
Du er hurtig og intelligent tænker. Folk kan lide dig, fordi du er biseksuel. Du nærer helt overdrevne forventninger af alle situationer og betragtes som psykisk afviger. Du er meget behagesyg, altså billig. Forresten er tvillingerne kendt for at begå blodskam.
Krebsen:
Du er sympatisk og forstående overfor andre folks problemer. Du betragtes som et naivt fæhoved. Du udsætter altid alting og laver aldrig noget selv. Andre prøver normalt at undgå dig, da du betragtes som meget kedelig. De fleste modtagtere af socialhjælp er krebse.
Løven:
Du anser dig selv for den fødte leder. Andre synes, du er påtrængende. De fleste løver er blærerøve og skrub hysteriske. Du er forfængelig og meget selvglad. På den anden side er du også nærig og har meget stærk trang til alkohol. Løver er altid uhæderlige og begår ofte underslæb.
Jomfruen:
Du er den logiske type og hader uorden. Denne irriterende pernittengryn holdning er utålelig for dine venner, hvis du har nogle. Du er en kold skid og falder tit i søvn mens du elsker. Jomfruer kan ikke skelne stort fra småt, men de kan godt være gode buschauffører.
Vægten:
Du er den kunstneriske type og ikke særlig realistisk. Hvis du er en mand, hører du til den meget tvivlsomme slags. De kvindelige vægte er som regel fede og ulækre. Dine chancer for arbejdsmæssige og økonomiske vindinger er lig nul. Dog kan vægte af begge køn være gode prostituerede. Alle vægte har kønssygdomme.
Skorpionen:
Du er skarpsindig i forretningsanliggender og i det hele taget ikke til at stole på. Din moral er særdels anløben. Seksuelt er du lig nul, men du savler meget. De fleste skorpioner bliver myrdet før eller siden.
Skytten:
Du er optimistisk og blåøjet. Du satser dumdristigt på dit held mest fordi du mangler talent. Skytternes hjerne er meget passende at sammenligne med visse fortidsøgler. De fleste skytter er fordrukne, liderlige eller narkomaner. Du er ufrivilig komisk og folk griner meget af dig. Dine forsøg på at være morsom ender derimod altid højst pinlige.
Stenbukken:
Du er stokkonservativ og bange for at tage en chance. Du laver sjældent fejl, da du faktisk aldrig laver noget som helst. Du er doven og betragtes som et hul i jorden. Der er ingen der lægger mærke til dig, og du kunne egentlig lige så godt være død. Der har aldrig - og vil heller aldrig eksistere en stenbuk af blot den ringeste betydning, Stenbukke bør undgå at stå stille i længere tid, da hundene ellers tror de er et træ og pisser på dig.