Sjov
Spil
Flash
Foto&Video
I-Chat
Hulen
Info
Søg
iHimlen.dk - Soveværelse Golf
   

 

1. Hver spiller skal medbringe sit eget udstyr, sædvanligvis en kølle og 2 bolde.

2. Spil på banen skal godkendes af ejeren af hullet.

3. I modsætning til udendørs golf, skal man forsøge at få køllen i hullet og holde boldene udenfor.

4. For at spille så effektivt som muligt, bør køllen have et stift skaft. Ejeren af banen forbeholder sig retten til at undersøge skaftets stivhed inden spillet begynder.

5. Ejeren af banen har ret til at begrænse køllens længde for at undgå skader i hullet.

6. Ideen med spillet er at støde så mange gange som muligt og indtil ejeren af banen er tilfreds og spillet er fuldbyrdet. Mislykkes dette kan man nægtes adgang til at spille på banen igen.

7. Det anses for dårlig opførsel at spille i hullet så snart man er kommet på banen. Mere rutinerede spillere tager sig tid til at beundre banen med speciel opmærksomhed på former og kurver.

8. Spillere advares mod at nævne navne på andre baner, de har spillet på, eller som de regelmæssig spiller på, til ejeren af den aktuelle bane. Gale baneejere har i denne forbindelse skadet flere spilleres udstyr.

9. Spillere anbefales at medbringe ordentligt regntøj for en sikkerheds skyld.

10. Spillere bør sikre sig at deres match er reserveret og bekræftet, specielt når en ny bane skal spilles for første gang. Mange spillere er blevet gale når de har opdaget en anden spiller på den bane de betragter som deres hjemmebane.

11. Langsomt spil anbefales, men spillerne bør være forberedt på at forsætte i et hurtigere tempo, i hvert tilfælde delvis, hvis baneejeren skulle ønske det.

Det opfattes som en enestående præstation at spille på samme hul flere gange under en match.