Sjov
Spil
Flash
Foto&Video
I-Chat
Hulen
Info
Søg
iHimlen.dk - 15 Skiferie Øvelser
   

Her får du 15 øvelser du kan bruge hvis du skal på skiferie :-)

1. øvelse: Vi kører i bus

Sæt dig på en stol i 20 timer. Se en gammel videofilm et par gange, og gå hver fjerde time ud og drik en kop halvlunken kaffe ved et nusset bord. Det forhøjer effekten, hvis der lugter af dieselolie.

2. øvelse: Vi vænner os til slalomstøvlerne

Det her er lidt sværere, men effekten er ikke til at tage fejl af. Du skal bruge 4 stk. spånplader - to på 10*20 cm og to på 10*10 cm. Stil dig med en fod på hver af de to store stykker, læg de to små stykker oven på fødderne og spænd det hele stramt fast med et par skruetvinger. Luk øjnene, og det er som at være der selv!

3. øvelse: Vi spiser morgenmad

Køb et rundstykke fra dagen i forvejen og skær det over med en almindelig bordkniv. Smør dåseleverpostej på det ene. På det andet lægger du en skive indtørret ost. Dertil drikkes genopvarmet (halvlunken) kaffe fra dagen før.

4. øvelse: Vi tager af sted til pisten

Tag to let-høvlede brædder (lidt under 2 meter lange) og to kosteskafter over skulderen, og tag så en tur med bybussen i myldretiden.

5. øvelse: Vi er på vej ned af pisten

Tag din skijakke på og sæt et stykke stift pap eller plastik fast i lynlåsen. Sæt dig foran en kraftig ventilator i et par timer, mens pappet eller plastikken slår dig i ansigtet. Du skal huske at pudse næsen en gang imellem, eller puste lidt snot ud mellem to fingre.

6. øvelse: Vi falder på vej ned ad pisten

Knus nogle isterninger (du bør bruge mindst 200). Smid dig derefter hurtigt ned på gulvet og kast det knuste is i ansigtet, ned ad nakken og maven og op i ærmerne.

7. øvelse: Vi spiser frokost

Krøl en jakke sammen og læg den på en stol. Sæt dig på jakken. På et lille bord foran dig lægger du et maskinstrikket halstørklæde, en stor hue, et par skibriller (solbriller kan gøre det) og et par våde handsker. Prøv så at få plads til din mad. - Virkningen af denne øvelse bliver større, hvis du får én til at åbne yderdøren hvert andet minut og lade døren stå åben, hvorefter du selv rejser dig og går over for at lukke den.

8. øvelse: Vi venter i kø

Hver gang du ser en kø, så stil dig op i den og træd de andre over tæerne. Det forøger effekten, hvis der udvikler sig lidt skubberi.

9. øvelse: Vi tager med liften

Ifør dig et par handsker. Sæt dig på en gyngestol (eller gyngehest) oppe på taget. Mens du gynger ude på kanten tager du handskerne af og smider den ene ned på jorden. Sig "Shit".

10. øvelse: Vi bestiller en kop kaffe

En forbløffende realistisk øvelse i at bestille en kop kaffe. Her kan selv begyndere være med. Gå ind på et cafeteria og bed om at betale 50 kr. for en kop kaffe.

11. øvelse: Vi er til afterskiing

Saml et par venner - de behøver ikke være for kloge, bare de kan drikke øl og en masse andet. Du kan også samle nogle, du ikke kender, bare husk: De skal kunne drikke øl og en masse andet. Sæt høj musik på en gammel båndoptager og sæt jer ved et bord i et trangt hjørne. Prøv så hvem af jer, der kan prale mest, mens I højlydt taler i munden på hinanden. Det forhøjer effekten, hvis I ikke kan høre, hvad der bliver sagt, og endnu mere realistisk bliver det, hvis du sørger for, at der mangler en stol eller to.

12. øvelse: Vi tager et bad

Tag en hel masse tøj på. Sørg for det bliver lidt klamt, og tag det så af. Hvis du kan klæde dig af på under 1 minut, tager du et varmt bad, og hvis du er længere om at klæde dig af, så tager du et koldt bad.

13. øvelse: Vi spiser aftensmad

Mens du laver aftensmad, siger du hele tiden "Kein Sauerkraut". Herefter spiser du en portion Sauerkraut med Speckknödel.

14. øvelse: Vi møder naboen på gangen

Bed din samlever (m/k) om hver morgen at skælde dig ud for at have larmet til langt ud på natten, trampet i gulvet og smidt flasker ud af vinduet.

15. øvelse: Vi tager hjem igen

Til sidst turens clou: Pak en masse snavset tøj og fire-fem flasker sprut i en kuffert. Ifør dig en joggingdragt med hængerøv, tag kufferten, de to uhøvlede brædder og kosteskafterne - og slæb det hele 2 km væk, mens du leder efter en bus eller en rejseleder.

Go skiferie folkens ;o)