Sjov
Spil
Flash
Foto&Video
I-Chat
Hulen
Info
Søg
iHimlen.dk - Brevkassen
   

iHimlen.dk får nogle gange lidt forskellige spørgsmål tilsendt, og vi har her forsøgt at hjælpe den ulykkelige kone efter vores bedste evne.Spørgsmål til Brevkassen:

Kære iHimlen.dk.

Jeg håber, at i kan hjælpe mig.

Forleden tog jeg af sted til arbejde. Jeg kyssede min mand farvel mens han sad og så morgen tv som han plejer.
Efter et par kilometer begyndte bilen at opføre sig underligt og gik til sidst helt ud. Jeg blev nødt til at gå tilbage for at hente min mand.
Da jeg kom hjem, kunne jeg ikke tro mine egne øjne: han var i soveværelset med naboens datter. Jeg er 29 år, min mand er 31 og naboens datter er 19!
Vi har været gift i 8 år. Da jeg konfronterede ham, brød han sammen og tilstod, at de havde haft en affære i 6 måneder.
Han vil ikke gå i terapi, og jeg frygter, at jeg er ved at bryde sammen og jeg har brug for gode råd nu!

Kan i hjælpe mig?
Den ulykkelige kone.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -Svar fra Brevkassen :

Kære ulykkelige kone.

Vi forstår dine frustrationer!

En bil der går i stå efter kort tids kørsel, kan skyldes mange ting: motorfejl, snavs/fremmedlegemer i benzintilførslen, fejl på ledningsnettet og meget mere.

Du bør starte med at kontrollere, at der ikke er fremmedlegemer i benzinslangen. Hvis der ikke er det, check vacumrørene på indsugningsmanifolden og kontroller alle stelforbindelserne. Hvis dette ikke løser problemet, kan det være selve benzinpumpen, der er gået i stykker, og derved giver et for lavt tryk til indsprøjtningen.

Vi håber at dette hjælper.
Brevkassen
iHimlen.dk